Verrassend volledig,
verbazend voordelig

Over ons

Marcel Mazeland (1960) is sinds 1986 directeur en eigenaar van Mazeland Automotive.

Als je uit een 'auto familie' (sinds 1936) komt en je opleiding hebt gevolgd aan het Instituut voor de Autohandel (IVA) in Driebergen is het beginnen van een autobedrijf een voor de hand liggende keus.

Marcel Mazeland wil met z'n bedrijven de consument op het gebied van auto's en auto-service een uitstekend product bieden, tegen een zo scherp mogelijke prijs én met een zo goed mogelijke service.

Onze mensen zijn niet alleen zeer kundig op hun werkterrein, maar hebben ook als doel de klant tevreden te stellen en te houden.

Hoewel 'de klant is koning' een enorm cliché is, is het juist dát waar het ons om gaat. Een tevreden klant is de beste reclame en wij hopen dan ook dat onze enorme groei van de laatste jaren een gevolg is van 'veel tevreden klanten'!

Sinds 1995 is Mazeland Auto's gevestigd in de Autowijk Eindhoven. Mazeland Auto's biedt een ruime keuze aan allerlei soorten personenauto's.

Voor onze showroom, klik hier
Voor meer info over Mazeland Auto's, klik hier
Voor vragen aan Mazeland Auto's, klik hier

Maar de drang om meer voor de auto-consument te betekenen heeft inmiddels geresulteerd in de oprichting van Mazeland Autoservice BV. Mazeland Autoservice BV is ook gevestigd in Eindhoven en verzorgt alles op het gebied van onderhoud en reparatie. Ook voor uw APK- keuring en taxatie en herstel van uw schades kunt u bij Autoservice terecht.

Voor meer info over Mazeland Autoservice, klik hier
Voor vragen aan of contact met Mazeland Autoservice, klik hier

Ook voor bedrijfswagens kunt u bij Mazeland Automotive terecht. Aan de Vaalserbergweg 4 in Eindhoven hebben wij een ruime keus aan bedrijfswagens

Voor meer info over Mazeland Bedrijfwagens, klik hier
Voor vragen aan of contact met Mazeland Bedrijfswagens, klik hier